Didžiosios Britanijos leidiniai rašo, jog Gazza krito ant stiklo ir smarkiai susižalojo ranką. Prieš incidentą buvęs futbolininkas norėjo dar užsisakyti taurelę, tačiau barmenas, įvertinęs jo būklę, atsisakė priimti jo užsakymą.

Dėl patirtos traumos buvusi 48 metų Anglijos futbolo legenda Kalėdas greičiausiai turės praleisti ligoninėje.

Kovingu būdu futbolo aikštelėje garsėjęs futbolininkas, už nacionalinę Anglijos komandą sužaidęs 57 rungtynes ir įmušęs 10 įvarčių, buvo tapęs vienu didžiausiu futbolo aistruolių numylėtiniu, tačiau pomėgis stipriesiems gėrimams sugriovė ir jo karjerą, ir autoritetą.

Pirmą kartą rimtai gydyti nuo potraukio alkoholiui futbolininką buvo bandoma dar 1998 metais. Paulas Gascoigne'as bandydavo atsitiesti, tačiau ir vėl palūždavo. Oficialiai jis savo kaip futbolininko karjerą baigė sulaukęs 37 metų, tačiau paskutinius sezonus į aikštę buvo išbėgęs tik kelis kartus. Ir nors stebuklai futbolo aikštėje baigėsi, žiniasklaidos antraštėse jo pavardė skambėdavo dažnai: girtas sulaikytas prie vairo, sukėlė avariją, motociklu įvažiavo į parduotuvės vitriną.

2014 metais po to, kai apsinuodijo alkoholiu, Gazza ligoninėje praleido penkias paras, tačiau net ir tada neatsispyrė žalingam įpročiui.

Paulas Gascoigne'as, 1990 m. Vida Press nuotr.