Kaip tik dieną prieš gaminome jautienos sultinį, taigi likusią virtą mėsą galime panaudoti mėsainiams.

Virtą jautieną suplėšome smulkiomis juostelėmis (labai patogu plėšyti su šakute).

Keptuvėje pakepiname vieną nedidelį svogūną, dedame jautieną, pilame šaukštą „Worčesterio” padažo, kelis šaukštus aštraus padažo (pvz „Sriracha”), nedidelį šlakelį klevų sirupo bei pusę stiklinės pomidorų padažo.

Troškiname kokias 20 minučių arba kol padažas sutirštės.

Ant nedidelės bandelės (galima ir ant mėsainiams skirtos, bet mažesnės skaniau), dedame karštą mėsą, tarkuoto “Čedario sūrio”, keletą griežinėlių rauginto agurko, šiek tiek raudonųjų svogūnų čatnio.

Valgome.

Daugiau Tado Ustinavičiaus kulinarinių eksperimentų rasite jo kulinariniame bloge.