"O buvo taip. Teko filmuotis keliuose filmuose vienu metu. Ir kai po intensyvaus filmavimosi laikotarpio atsirado mėnesio – pusantro pauzė, norėjosi tą laiką kaip nors pažymėti. Mintis nusiskusti plikai šovė vėlai vakare, bet neatidėliodamas iki ryto paskambinau savo kirpėjui, kuris mane jau 15 metų kerpa – vangiai, prastai, bet kerpa, - pasakoja D. Nagijevas. - Skambinu jam ir sakau: „Maksimai, o jei nuskustum man galvą?“ Jis atsako: „Dėl tokio eksperimento esu pasirengęs nors ir dabar atvažiuoti!“

Įprastai aš važiuoju pas jį į saloną, o čia jis pats atrūko pas mane į namus ir nukirpo. Tiesa, ne visai plikai, o tiesiog labai trumpai. Planavau, kad per pusantro mėnesio plaukai ataugs ir pasirodysiu viešumoje, atrodydamas kaip visada. Bet ryte man paskambino iš vienos televizijos ir pasiūlė vesti laidą. Po penkių dienų – eteris. Man nepavyko nuslėpti savo poelgio...

Iš pradžių skutausi mašinėle, t. y. kažkiek plaukų dar likdavo ant galvos. Pliki draugai – Kucenka, Kortnevas, Maidanovas lietė man galvą ir sakė vienas kitam: „Tu irgi nuo šito pradėjai?“ tada dar netikėjau, kad kada nors nusiskusiu visiškai plikai. Netgi maniau – tai visiška beskonybė.

O paskui pradėjau kažką skaityti, kažkokius protingus plikų veikalus, ir man pradėjo aiškėti – jei vanduo nuplauna nuo žmogaus kažką negero, tai plikai nusiskutus ateis visiškas atsinaujinimas.

Taip galiausiai apsisprendžiau. Ir štai jau kurį laiką skutuosi galvą plikai. Man tai patinka. Beje, kitaip nei kiti, turiu plaukų, tad man tenka skustis kasdien, kad pilki daigeliai neprasikaltų".