Incidentas skrydžio metu įvyko dar praėjusių metų gruodžio 17-ąją. Ilgizas Valinurovas garsiai keikėsi, įžeidinėjo kitus keleivius, o taip pat kaišiojo koją stiuardesėms. Tačiau tuo įsišėlęs verslo treneris neapsiribojo – jis į keleivius mėtė gautą maistą, iš vieno bendrakeleivio atėmė laikraštį, kitą pavadino teroristu ir reikalavo jį areštuoti.

„Aš nežinau, kas yra blogeris, tačiau jis visą laiką rėkė, kad yra blogeris, galų gale visas lėktuvas jį prilupo, o po to surišo“, - portale lenta.ru cituojamas vienas įvykio liudininkas.

Teigiama, jog lėktuvo įgula įsisiautėjusį blogerį perspėjo bent kelis kartus, tačiau jam nenurimus, sutramdytas keleivis buvo persodintas į lėktuvo į galą, o nusileidus Honkonge buvo perduotas vietos policijos pareigūnams.

Pastaruoju metu du avialinijų keleiviai buvo sulaikyti po to, kai bandė skrydžio metu atidaryti išėjimo duris, o prieš savaitę pasaulio žiniasklaida aptarinėjo incidentą, nutikusi „Air Mediterranee“ lėktuve, skridusiame iš Alžyro į Paryžių. Tuomet vienas keleivis, nepatenkintas, jog lėktuve draudžiama rūkyti ir vartoti alkoholį, apšlapino greta sėdėjusį keleivį – įgulai ir kitiems keleiviams teko raminti įsiplieskusias muštynes. Lėktuvo pilotui net teko teko neplanuotai nusileisti Lione, kur incidento kaltininkas buvo perduotas policijos pareigūnams. Į Paryžių lėktuvas atskrido trim valandom vėliau.