Nors dar net neįpusėjo vasaris, tačiau visa šiemetinė „Lamborghini“ kvota, skirta Rusijos rinka, jau yra išparduota. Tiesa, tai yra viso labo 25 automobiliai, kainuojantys kosminius pinigus. 2015 metais „Lamborghini“ pardavimai Rusijoje padidėjo 31 procentu lyginant su 2014 metais. Visame pasaulyje „Lamborghini“, kurių gamyba yra ribojama, 2015 metais pardavė 3245 automobilius, didžiausią rinkos dalį užima Amerika.

Turtingiems rusams įsigijus visus 2016 metams skirtus „Lamborghini“ automobilius, jau priimami užsakymai kitiems metams. Rusų mėgstamas „Huracan“ modelis kainuoja kiek daugiau nei 187 tūkstančius eurų, o „Aventador“ - per 275 tūkst. eurų.

Bendrovės „Lamborghini Moskva“ direktorius Sergejus Mordovinas žiniasklaidai pasakojo, jog jau yra gauti du užsakymai 2017 metams. Beje, užsakovai iš anksto turėjo sumokėti visą automobilio, kurį gaus tik po metų, kainą.

S.Mordovinas pasakojo, jog pasiturintys rusai domisi ir „Lamborghini Urus“, kuris rinkoje pasirodys 2018 metais. „Klientai kovoja už teisę tapti pirmojo „Urus“ Rusijoje šeimininkais“, - apie turtingų pirkėjų ambicijas pasakojo S.Mordovinas.

Pinigų nestokojančių ir prabangius automobilius mėgstančių rusų žvilgsniai krypsta ir į Ženevą, kur kovo 3-13 dienomis įvyksiančioje autoparodoje bus pristatytas naujas „Lamborghini“ modelis, kuris, kaip spėjama, vadinsis „Centenario“.

Orientacinė šio automobilio kaina – 1,75 mln. eurų. „Automobilio dar niekas nematė, o visame pasaulyje jau parduota 40 vienetų. Perkantiesiems tenka įnešti pusės milijono eurų dydžio pirmą įnašą. Rusijoje yra du klientai, kurie domisi šiuo automobiliu, tačiau jie nori pamatyti nuotraukas. Tai – lyg prekės ženklas-mįslė“, - pasakojo S. Mordovinas.