Kol 99,9 procentai jo kolegų su pavydu žvelgia į per Selo koncertus perpildytas šalies arenas ir lauko estradas (kol kas Egidijaus kerams nepasiduoda tik Vilnius, tačiau, ko gero, po rugsėjo ketvirtąją Kalnų parke įvyksiančio koncerto po jo kojomis kris ir Lietuvos sostinė), E. Dragūnas skaičiuoja rekordinį savo karjeros metų pelną ir uždirbtus pinigus leidžia kaip tikras popmuzikos princas.

Tačiau tai nėra vien kelionės į egzotiškas šalis, poilsis geriausiuose kurortuose, nakvynės prabangiuose apartamentuose, automobiliai ir dovanos mylimajai.

E.Dragūnas yra vienas iš nedaugelio lietuviškos popkultūros herojų, didelį dėmesį skiriančių laikrodžiams. Apie tai byloja ir jo instagramas, kuriame galima pasigėrėti jo žaisliukais, vertais kelių ir net keliolikos tūkstančių eurų. „Patek Philippe“, „Chopard Mille Miglia“, „Audemars Piguet“ - tokie laikrodukai, žinoma, iš klumpių išverstų prabangių laikrodžių mėgėjus, o jais apsikarstęs Selas galėtų drąsiai jaustis šalia pasaulinio garso žvaigždžių.