Kartu jau įpusėjome savo misiją papuošti šventinį stalą 12 naujų receptų – keliaujame pirmyn! Septintąjį šventinį receptą pristato kulinarinių knygų autoriai Dovilė ir Mantas Bajaliai.

Graikiškas žuvies ir krevečių troškinys

Reikės:

2 indelių smulkintų pomidorų savose sultyse (gali būti su žolelėmis)
1 česnako
300 g krevečių
200 g lašišos filė
200 g fetos sūrio
indelio juodųjų alyvuogių be kauliukų
citrinos
alyvuogių aliejaus kepimui
džiovinto raudonėlio
šviežio raudonėlio arba čiobrelio arba baziliko papuošimui
druskos ir pipirų
sviestu įdaryto šaldyto batono arba šviežios čiabatos

Kaip paruošti graikišką žuvies ir krevečių troškinį – pamatysite reportaže.

Dar daugiau patiekalų – kituose laidos „Kalėdų stalas“ įrašuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)