Šįkart šventiniu receptu dalinasi virtuvės šefas Audrius Kukšta.

Žuvies pyragas su garintomis daržovėmis

Patiekalui reikės:

300 g menkės filė
300 g upėtakio filė
2 svogūnų
200 g porų baltosios dalies
150 g rūkytos lašišos filė
3 skiltelių česnakų
1 valgomojo šaukšto džiovinto rozmarino
1 valgomojo šaukšto džiovintos petražolės
200 ml balto vyno
350 ml grietinėlės
150 g ankštinių žirnių
200 g sviesto
1 pakelio (apie 200-250 g.) sluoksniuotos tešlos
Druskos ir pipirų

Garnyrui reikės:

300 g brokolių
200 g žiedinių kopūstų
200 g mažųjų morkyčių

Kaip paruošti žuvies pyragą su garintomis daržovėmis – pamatysite reportaže.

Dar daugiau patiekalų – kituose laidos „Kalėdų stalas“ įrašuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)