Tai dažnai būna ir pirmosios vaišės, kurias lietuvaičiai kaip nacionalinės virtuvės atspindį paruošia patys išvykę svetur. Jų ryžosi paragauti ir lietuvišką maistą vertinantis ekvadorietis Fabianas Sanchezas.
Vaikinas jau spėjo paragauti šaltibarščių, vėdarų, šaltienos, kuria pasidalijo ir draugais. Vis dėlto, F. Sanchezas sako, kad cepelinai, kuriuos jis nusipirko viename iš restoranų Gedimino pr., sostinėje, jam patikę labiausiai.
Visą įrašą galite pamatyti žemiau:
Kviečiame pasidalinti – ar Jums yra tekę vaišinti iš svetur atvykusius draugus tradiciniais lietuviškais patiekalais? Kokia buvo jų reakcija? O gal jie pasidalino kitais pastebėjimais apie lietuvius? Laukiame Jūsų minčių ir pasakojimų, tai galite padaryti žemiau:
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (57)