Orijui ir Rokui atkeliavus į Kauną, dainininkas prisipažino, kad mėgsta būti namie, nes jam reikia skirti laiko sau.

„Visgi, pavyzdžiui, vasarą namie beveik nebūnu, nes vyksta koncertai. Dabar jau antra vasara, kai aplankomi visi Lietuvos miestai. Patinka man toks keliautojo gyvenimas, – sakė Rokas Yan. – Nesakyčiau, kad Kauną labai gerai pažįstu. Čia gyvena keli mano giminaičiai, kartais per Kalėdas pas juos atvykstame.

Bet daugiau – be stalo ir mylimų veidų – labai miesto nematau. Dėl to džiaugiuosi, jog šiandien čia turėsime ekskursiją.“

Kaunas

Orijaus tikslas šiandien – parodyti, kad Kaunas yra ne tik didmiestis, bet ir puiki vieta atostogauti, gerai praleisti laiką.

Laisvės alėjoje pakalbinus kelis žmonės, visi nurodė, kad šiame mieste tiesiog būtina užsukti į „Angolo Italiano“ ir paragauti ledų.

„Karštą vasaros dieną žmonės vienbalsiai mus siunčia į šią ledainę. Mes tiesiog netelpame į vidų, eilė tokia, kad žmonės tarpduryje stovi. Kas čia vyksta! Visi valgo šituos ledus, – negalėjo patikėti O. Gasanovas. – Gerai, kad eilė juda labai greitai. Nors buvo pilna žmonių, priėjome per kelias minutes.“

Orijus vardijo, kad čia vienas skonis kainuoja 3 eurus, du skoniai – 4, o trys skoniai – 4,8 Eur.

„Gavome savo ledų porcijas, kurios yra milžiniškos. Mano ledų skoniai – pasiflorų ir mangų bei kefyro su vyšniomis. Pirmiausia noriu paragauti įdomųjį skonį. Esu ragavęs, pavyzdžiui, jogurtinių, bet kefyrinių?.. Mmm, geras! Panašu į jogurtinius ledus“, – paragavęs įvertino O. Gasanovas.

„Šiaip kefyro nemėgstu, bet čia jis visai tinka“, – antrino Rokas.

Gavome savo ledų porcijas, kurios yra milžiniškos.

Pats Rokas išsirinko greipfruto ir šakočio skonių ledus.

„Jaučiasi šakotis. Atrodo, kad valgai šakočio tešlą, tik ji šalta. Šiaip labai skanūs ledai, ne veltui turi titulą, jog viena geriausių ledainių Lietuvoje“, – gyrė Orijus.

Kaune jie taip pat išbandė jodinėjimą žirgais, apsilankė Lampėdžių paplūdimyje, pietavo restorane.

„Labai teigiamai vertinu viską. Kaunas man visada buvo tokia stotelė, kur neturi daug laiko ar nusiteikimo smagiai praleisti dieną, o dabar požiūris visiškai pasikeitė“, – tikino Rokas.

Daugiau žiūrėkite naujoje „Orijaus atostogos Lietuvojelaidoje.