Pristatydamas kelionės kompanjoną, Orijus sako, jog daug kas yra įsitikinęs, kad Martynas – gražiausias dainininkas Lietuvoje.

„Man tu esi grynai amerikietiškas atlikėjas, dėl kurio per koncertus klykia moterys. Kaip būna per tavo pasirodymus?“ – domėjosi O. Gasanovas.

„Identiškai“, – nusijuokė M. Kavaliauskas.

Ypatingi pusryčiai Šiauliuose

Martynui Šiauliai yra artimas miestas, mat čia gyvena jo žmonos seneliai.

„Man patinka šiauliečiai – jie kitokie nei likusi Lietuvos dalis. Turi tokį įdomų, smagų charakterį, yra laisvi žmonės, čia daug neformalų, meniškų asmenybių“, – vardijo M. Kavaliauskas.

Anot Orijaus, Šiauliai yra maisto miestas, todėl šioje kelionėje jiedu rodys daug skanumynų ir daug valgys.

„Pradedame nuo prabangių pusryčių – tai yra visiška Šiaulių naujiena“, – pristatė O. Gasanovas.

„Aš mėgstu savaitgaliais valgyti pusryčius mieste“, – išdavė Martynas nekantraudamas paragauti ir šių.

Ypatingi pusryčiai Šiauliuose

Pasirodo, Chaimo Frenkelio viloje visai neseniai atsidarė „Bleu de Frenkel“ restoranas, kuriame tiekiami ypatingi pusryčiai. Be to, jie dviem žmonėms kainuoja vos 19 eurų – Orijus pastebėjo, kad Vilniuje tiek pusryčiai atsieitų vienam asmeniui.

„Tai turbūt yra patys didžiausi pusryčiai ne tik Šiauliuose, bet ir Lietuvoje. Ant stalo yra beliašai, prancūziškas batonas, belgiškos bulvytės, traškūs suktinukai su daržovėmis, dešrelės, kaimiška dešra, medus, įvairios užtepėlės, omletas, daržovės, sūriai, varškė. Reikia tiesiog valgyti bei mėgautis“, – kalbėjo Orijus.

„Ypatingai skanu“, – paragavęs įvertino M. Kavaliauskas.

Ypatingi pusryčiai Šiauliuose

Po dienos pramogų užsimanę deserto, jie rado, kad Šiauliuose ledų mėgėjams yra ypatinga vieta, kurioje siūlomi tikri itališki ledai.

„Tai yra slapta Alfonso ledainė. Slapta todėl, nes nėra jokios iškabos, rodančios, kad čia būtų ledainė. Stovi namukas, kuriame dirba iš Italijos atvykęs Alfonso. Porcija ledų kainuoja 2 eurus. Alfonso sako, kad nenori kalbėti per televiziją, jam nereikia reklamos“, – aiškino O. Gasanovas.

Ypatingi pusryčiai Šiauliuose

Atėjus vakarui, Orijus ir Martynas nuvyko į nakvynės vietą, kuri įsitaisiusi prie pat ežero kranto.

„Nakvoti Šiauliuose galima arba miesto centre, arba ant ežero kranto. Žinodamas Martyno pomėgius, be abejo, pasirinkau antrą variantą – arčiau gamtos esantį viešbutį „Žvejų užeiga“. Atvažiavome prie Rėkyvos ežero – tai yra labai populiari vieta ne tik nakvynei, bet ir pasibuvimui prie vandens“, – teigė O. Gasanovas.

„Jauku, smagu, tikrai gražu“, – kambarį išvydęs sakė M. Kavaliauskas.

Daugiau žiūrėkite naujoje „Orijaus atostogos Lietuvojelaidoje.