Serbai pasiruošime pasiekė tris pergales ir patyrė dvi nesėkmes, tuo metu Graikija žaidė tik du mačus – prieš Puerto Riką (67:65) ir tuos pačius serbus.

Prieš tai Graikijos krepšininkai kovėsi atrankoje į olimpines žaidynes, kur finale patiesė Kroatiją.

Rezultatyviausiai Serbijos rinktinėje žaidė Bogdanas Bogdanovičius pelnęs 19 taškų, Nikola Jokičius surinko 16, Filipas Petruševas pridėjo 15 taškų.

Graikams Giannis Antetokounmpo pelnė 17 taškų, Kostas Papanikalaou surinko 10.

Serbija olimpinių žaidynių grupės etape žais prieš JAV, Puerto Riką ir Pietų Sudaną, o Graikija testuos kanadiečius, ispanus ir australus.

Tuo metu JAV rinktinė ir vėl turėjo vargti iki pat rungtynių pabaigos. Londone Steve’o Kerro auklėtiniai 92:88 (29:19, 19:22, 20:30, 24:17) palaužė pasaulio čempionus vokiečius.

Amerikiečiai toliau vertėsi be Kevino Duranto, kuris gydosi traumą.

JAV į pergalę atvedė LeBronas Jamesas, kuris rungtynių pabaigoje vienas ant savo pečių traukė NBA žvaigždėmis perpildytą komandą. Karalius iš viso suvertė 20 taškų, Joelis Embiidas surinko 15, Stephas Curry pridėjo 13 taškų.

Vokietijai Franzas Wagneris pelnė 18 taškų, Andreasas Obstas pridėjo 14.

Amerikiečiai olimpinėse žaidynėse susitiks su Puerto Riku, Serbija ir Pietų Sudanu, o vokiečiai žais prieš Japoniją, Braziliją ir šeimininkę Prancūziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)