Aukštaūgio paieškose pasinėrusi yra „Barcelona“. Ispanijos žiniasklaida „Encestando“ praneša, kad katalonų klubas domisi „Partizan“ rungtyniaujančiu Bruno Caboclo ir NBA patirties turinčiu Luka Šamaničiumi.

Viduryje praeito sezono prie Belgrado ekipos prisijungęs B. Caboclo Eurolygoje per 19,5 minutės pelnė po 9,4 taško, atkovojo po 4 kamuolius ir rinko po 10,6 naudingumo balo.

Tuo metu kroatas L. Šamaničius NBA rungtyniauja nuo 2019 metų ir spėjo pažaisti San Antonio „Spurs“, Jutos „Jazz“ bei keletoje G lygos komandų.

Šį sezoną Jutoje 211 cm ūgio krepšininkas sužaidė 43 rungtynes, per jas rinko po 4,1 taško ir 2,4 atkovoto kamuolio.

Tuo metu savo lyderį prarado Berlyno ALBA klubas. Johannesas Thiemannas paliko sostinės ekipą ir karjerą tęs Japonijoje.

Geriausią karjeros sezoną sužaidęs vokietis Eurolygoje pelnė po 12,7 taško, atkovoj po 5,2 kamuolio, atliko po 1,9 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 16,5 naudingumo balo.

J. Thiemannas Eurolygoje buvo 12-as pagal naudingumo balų kriterijų.

ASVEL gretose ir toliau rungtyniaus Joffrey Lauvergne’as. Buvo įvairiausių pranešimų, jog buvęs žalgirietis yra siūlomas kitoms komandoms, bet šis turi dar galiojantį kontraktą su Prancūzijos ekipa ir turėtų toliau ginti Vilerbano klubo garbę.

Praėjusį sezoną vidurio puolėjas Eurolygoje rinko po 12,6 taško, 5,8 atkovoto kamuolio ir 13 naudingumo balų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją