Dar jaunas ir daug potencialo turintis, bet jau vienu lyderiu Prancūzijoje tapęs V. Wembanyama (39 taškai per 29 minutes dvejose rungtynėse) aikštelėje nepasirodė dėl ligos, tačiau likusi 11-os žaidėjų rikiuotė buvo visiškai pasiruošusi žaisti.

Tarp jų ir Nando De Colo, kuriam tai buvo 200-tosios rungtynės vilkint rinktinės marškinėlius. Tiesa, 37-erių gynėjas per 12 minučių taškų nepelnė.

Nugalėtojų pusėje lyderio vaidmenį prsiėmė Franzas Wagneris, kuriam tai buvo debiutas Vokietijos rinktinėje šią vasarą. Puolėjas pelnė 17 taškų per 20 minučių veiksmo, pataikydamas 7 iš 12 mestų metimų iš žaidimo. Lygiai tiek pat taškų bei 4 rezultatyvius perdavimus pridėjo ir įžaidėjas Dennisas Schroderis. Efektvyus buvo ir gynėjas Maodo Lo, kuris per 18 minučių sušveitė 16 taškų (2/4 dvit., 4/6 trit.).

Prancūzijos krepšininkams, nepaisant solidžios gynybos, rezultatyvumo šiame mače pritrūko. Daugiausiai taškų pelnė Bilalas Coulibaly (5/6 dvit., 0/4 trit.) ir Nicolas Batumas (1/2 dvit., 3/8 trit.) – po 11. Tačiau efektyviausias buvo Matthew Strazelis – 11 naudingumo balų. 182 cm įžaidėjas per 24 minutes pelnė 9 taškus, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus

10 taškų pridėjo Evanas Fournier, 7 taškais ir 5 atkovotais kamuoliais pasižymėjo Mathiasas Lessortas.

Pirmose tarpusavio draugiškose rungtynėse šeštadienį baigtis buvo visiškai kitokia – Vokietija buvo sutriuškinta 66:90.

Penktadienį prancūzai tęs savo pasiruošimą LDLC arenoje, kur susitiks su Serbija, o Gordono Herberto kariauna šeštadienį namuose sutinka Nyderlandus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją