Stephas įsipareigojo vilkėti „Karių“ aprangą mažiausiai iki 2027-ųjų vasaros (už paskutinius metus gaus 62,6 mln. JAV dolerių), taigi dar bent tris sezonus.

36-erių metų taikliarankis yra užtikrintai daugiausiai tritaškių pataikęs žaidėjas per visą NBA lygos istoriją, jo kraityje jų – net 3 747.

2009-ųjų NBA naujokų biržoje pašauktas tik septintas – žemiau už Blake’ą Griffiną, Hasheemą Thabeetą, Jamesą Hardeną, Tyreke’ą Evansą, Ricky Rubio ir Jonny Flynną, S. Curry pakeitė pakeitė lygos veidą ir komandų kryptį – šiandien net ir tikrų snaiperių savo gretose neturintys klubai per rungtynes dažnai atlieka daugiau tolimų metimų nei dvitaškių.

Savo ruožtu taiklumu nesiskundžiantis ir neretai net nuo aikštelės logotipo varžovus užklumpantis Stephas net 13 iš 14 sezonų, kuriuos sužaidė, tritaškius laidė didesniu nei 40 procentų taiklumu.

Keturiskart NBA čempionas, dukart lygos MVP (beje, 2016-aisiais jis vienintelis iki šiol buvo išrinktas vienbalsiai) ir sykį naudingiausias finalo serijos žaidėjas visą savo ligšiolinę karjerą atstovavo „Warriors“ ekipai.

Pernai jis fiksavo 26,4 taško, 5,1 rezultatyvaus perdavimo ir 4,5 atkovoto kamuolio vidurkius. Įsiliepsnojęs Stephenas į Atlantos „Hawks“ krepšį įskraidino net 60 taškų.

Apskritai S. Curry asmeniniai rekordai NBA lygoje – 62 taškų, 13 taiklių tritaškių, 16 rezultatyvių perdavimų, 7 perimti ir 14 atkovotų kamuolių.