Tai nereiškia, kad „Rockstar Games“ per tą laiką neparūpino mums gerų pramogų – „Red Dead Redemption 2“ buvo nepaprastai geras žaidimas, tačiau žaidimų entuziastai trokšta daugiau „Grand Theft Auto“, ir mes pagaliau jo sulauksime.

Kaip anksčiau rašė LOGIN, „Rockstar Games“ išleido naujausios perkamiausios „Grand Theft Auto“ (GTA) vaizdo žaidimų serijos dalies treilerį, taip užbaigdama ilgus metus trukusį laukimą.

„GTA VI“ bus išleistas 2025 m., teigiama studijos „YouTube“ kanale paskelbtame išankstiniame treileryje.

Nors iki žaidimo išleidimo greičiausiai liko daugiau nei metai, reikia susitaikyti su tuo, kad milijonai žaidėjų, norintys išbandyti šį žaidimą, kai jis pasirodys, negalės jo žaisti, rašo ladbible.com.

Taip yra todėl, kad jie paprasčiausiai neturės techninės įrangos, kuria galėtų žaisti „GTA VI“. Kitais metais žaidimas bus išleistas tik naujausios kartos konsolėse, o asmeninių kompiuterių žaidėjams teks laukti eilėje, kad gautų savo versiją.

Kaip pranešama, „GTA VI“ nepasirodys konsolėse, su kuriomis daugelis žaidėjų išsiverčia jau daugelį metų, t. y. „PlayStation 4“ ir „Xbox One“.

Žaidimo kūrėjai pranešime spaudai teigė: „Rockstar Games“ su pasididžiavimu praneša, kad „Grand Theft Auto VI“ pasirodys „PlayStation 5“ ir „Xbox Series X/S“ žaidimų ir pramogų sistemose 2025 m.“

Žaidimas turėtų pasirodyti anksčiau nei naujos kartos konsolės, taigi, jei norėsite išbandyti šį žaidimą, turėtumėte įsigyti vieną iš minėtų įrenginių, na, o kompiuterių entuziastams savo žaidimo versijos greičiausiai teks šiek tiek palaukti.