Viskas, ką jums reikia padaryti – perkant bilietus į kiną, pasinaudoti nuolaidos kodu, kurį rasite „Delfi Plius“ prenumeratoriams siunčiamame naujienlaiškyje. Taip kiekvieną antradienį pradedant jau nuo dabar galėsite žiūrėti bet kurį pasirinktą filmą už mažesnę kainą kino teatruose „Forum Cinemas“. Visas taisykles rasite čia.

„Labai vertiname kiekvieną iš mūsų prenumeratorių. Norime jiems padėkoti už buvimą kartu ir pakviesti pasinaudoti šiuo išskirtiniu pasiūlymu – ypač dabar, atėjus vasarai, yra toks laikas, kai visiems norisi pramogų. O mes pasistengsime ir ateityje rasti dar daugiau būdų, kuo nudžiuginti savo skaitytojus – tad jei dar nesate „Delfi Plius“ bendruomenės dalimi, būtinai prisijunkite“, – sako Aistė Julija Butkutė, „Delfi“ prenumeratų verslo vadovė.

Aistė Julija Butkutė

„Delfi Plius“ prenumerata – tai raktas į išskirtinį mokamą turinį, kuriame – analitiniai straipsniai, tyrimai, išskirtiniai interviu, vertingi patarimai, įdomios istorijos, „The Economist“ ir „Bloomberg“ naujienos lietuviškai. Čia rasite daugiau nei 10 000 straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių video įrašų archyvą, kiekvieną mėnesį pasipildantį 1000 vnt. naujo turinio, taip pat – išankstines tekstų, tyrimų ir televizijos kanalo „Delfi TV“ laidų premjeras. „Delfi Plius“ prenumeratoriai nemato iššokančių reklamų visoje „Delfi“ aplinkoje (prenumeruoti „Delfi Plius“ galite čia).