Idėja liko popieriuje

„Čia yra Fantazijos.lt „Laižybų“ kampanijos troleibusas, kuris niekada neišriedės į gatves. Nors dizainas jau buvo nupieštas, su media agentūra suderinta ir net mintyse pradėtas dėlioti planas dėl „Laižybų“ flashmobo, kuris troleibuse turėjo įvykti. Deja, iš „Vilniaus viešojo transporto“ atkeliavo atsakymas, kad negalima reklamuoti nieko, kas yra susiję su lošimais“. Kaip tai susiję su lošimais, atskiras klausimas. Su projektu nukeliavus taip toli net šiek tiek liūdna pasidaro“, – socialiniame tinkle „LinkedIn“ rašė Povilas Klusaitis, „Fantazijos.lt“ vadovas.

M360 jis pasakojo, kad kituose kanaluose – radijuje, televizijoje, lauko stenduose – „laižybų“ kampanija vyksta, sustabdyta idėja buvo tik viešajame transporte.

„Kai buvo nusipieštas tas vizualas, media agentūra, per kurią vyksta užsakymas, kreipėsi į „Vilniaus viešąjį transportą“. Niekam kažkaip nekilo minčių, kad gali užkliūti iš tokios pusės. Buvo pasidarytas vizualas, bet gavome atsakymą, kad negali dėti, nes nenori skatinti lažybų. Nors su lažybomis visi matome, kad čia nėra daug bendro – viskas žmogaus fantazijai palikta“, – kalbėjo P. Klusaitis.