Jums reikės:
- prancūziško batono (gali būti ir padžiūvęs)
- pomidoro
- raudonojo svogūno (geltonas svogūnas tiks norintiems stipresnių pojūčių)
- rūkyto kumpelio ar šoninės
- Masdamo tipo sūrio (gali būti bet koks puskietis)
- druskos, pipirų.
Paruošimas:
Supjaustykite riekelėmis batoną. Šiek tiek apskrudinkite jį keptuvėje, pašlaksčius alyvuogių aliejumi.
Kol batonas skrus, plonai susipjaustykite pomidorą, sūrį, mėsą ir svogūną (žiedais).
Ant dar karštų batono riekelių uždėkite sūrį, pomidorą, kumpį ir svogūnus. Pabarstykite druska ir pipirais pagal poreikį. Galite pagardinti šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis, jei tokių turite ar pašlakstyti ypač tyro alyvuogių aliejaus. Improvizuokite. Skanaus!