17
Kitas

Kriaušių tyrė su cinamonu ir imbieru

Bolivinių balandų košė su kriaušėmis

Vaivos receptai su kriaušėmis

Reikės:

100 g kruopų (nuplauti, mirkyti bent 30 min., perplauti),

Vandens kruopoms virti – apie 250 ml

trupučio druskos,

0,5 a. š. cinamono,

1–2 kriaušių (nuluptų, pasmulkintų),

klevų sirupo/ medaus,

sviesto patiekimui,

kelių smulkintų riešutų.

Gaminimas:

  • Kruopas virti apie 15 min.

  • Likus 5 minutėms suberti kriaušes, cinamoną, druską, išmaišyti.

  • Stebėti, kad neprisviltų. Kai vanduo išgaruoja, puodą uždengti, palikti pailsėti.

  • Patiekiant gardinti sviestu, klevų sirupu ir riešutais.

Skanaus.

17
Kitas

Kriaušių tyrė su cinamonu ir imbieru

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją