Pagaminti tešlą itališkai panetonei taip paprasta, kad net nuostabu.

Panetonės pyrago receptūrų – tūkstančiai, tačiau kiekvienas vertas dėmesio. Dalijamės tikros itališkos panetonės receptu. Kad tai tikras receptas, straipsnio autorius įsitikino paėmęs į rankas jau iškeptą pyragą – panetonė buvo lengva, jos tekstūra švelni, orinė ir minkšta. Citrusinių vaisių, razinų aromatai, apetitiška geltona spalva viliojo ir žadėjo nuostabiai skanų potyrį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)