2 asmenims, apie 15 -20 min.
Reikės:
- 350 g antienos filė
- 1 sauja gražgarsčių salotų
- 1 sauja aviečių
Padažas:
- 1/2 stiklinės aviečių
- 1 šaukštelis medaus
- 1 šaukštas obuolių acto
- 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
- žiupsnelis maltų baltųjų pipirų
Antienos filė didkepsnį supjaustome griežinėliais ir iškepame keptuvėje. Kepame po 3-5 min.iš kiekvienos pusės.
Padažui trintuvėje sutrinkite avietes, medų, actą, aliejų ir pipirus. Trinkite iki vientisos masės.
Į lėkštes sudedame salotas, nuplautas ir nusausintas avietes. Ant viršaus dedame keptą antieną. Apliekite aviečių padažu. Tiekite iškarto.
Skanaus!
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (2)