2 asmenims, apie 15 -20 min.

Reikės:

  • 350 g antienos filė
  • 1 sauja gražgarsčių salotų
  • 1 sauja aviečių

Padažas:

  • 1/2 stiklinės aviečių
  • 1 šaukštelis medaus
  • 1 šaukštas obuolių acto
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • žiupsnelis maltų baltųjų pipirų
Karštos antienos salotos su aviečių padažu


Antienos filė didkepsnį supjaustome griežinėliais ir iškepame keptuvėje. Kepame po 3-5 min.iš kiekvienos pusės.

Padažui trintuvėje sutrinkite avietes, medų, actą, aliejų ir pipirus. Trinkite iki vientisos masės.

Į lėkštes sudedame salotas, nuplautas ir nusausintas avietes. Ant viršaus dedame keptą antieną. Apliekite aviečių padažu. Tiekite iškarto.

Skanaus!

Karštos antienos salotos su aviečių padažu