Pagamintą desertą Viktorija rekomenduoja laikyti šaldytuve ir padėti ant stalo prieš pat ragaujant. Nes tada jie bus patys skaniausi ir traškiausi.
Na o norintiesiems išbandyti – receptas.
Reikės:
120 g kukurūzų dribsnių
240 g riešutų sviesto
110 g medaus(kitą kartą dėčiau gal 100 g, kad dar mažiau saldumo būtų, bet čia tik man, nes esu jautri saldumui)
1 a. š. vanilės
115 g ghee sviesto
becukrio šokolado papuošimui
Gaminimas
* Riešutų sviestą, medų, vanilę, ghee sviestą išlydyti ant ugnies.
* Išlydytą masę supilti į dribsnių masę ir gerai išmaišyti.
* Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą, išlyginti ir šaukštu gerai paspausti.
* Dėti į šaldiklį 20–30 minučių.
* Ištraukti ir apipilti ant garų ištirpintu šokoladu. Ir dėti į šaldytuvą sustingti.
* Sustingusį pjaustyti ir skanauti. „Pažadu, tikrai norėsite kartoti“, – neabejoja V. Vaičekauskytė.