2022.12.28 11:39
Arnas dalijasi daugiau nei 50 metų skaičiuojančiu močiutės grybukų receptu: jie tobuli – gardžiausi, kokius yra tekę ragauti
www.DELFI.lt
FOTO:
Portugalijoje gyvenantis maisto tinklaraštininkas Arnas Raulinaitis šventėms visada grįžta į namus. Ne tik, kaip kasmet, su artimaisiais sutikti gražiąsias metų šventes, bet ir kartu su močiute iškepti firminių jos grybukų, kurių receptu dalijasi ir su „Delfi Maistas“ skaitytojais. Arnas norėjo iš arti pamatyti, kaip gaminami ko gero tobuliausi grybukai – juk tik kartu gamindamas, svarsto vyras, gali pamatyti mažiausias smulkmenas, kurios itin svarbios gamybos procese. „Iškeptus grybukus reikia tinkamai nudažyti. O kad glajus nebėgtų, kad gražiai sudžiūtų, reikia žinoti kelis aspektus“, – sako Arnas ir mielai jais pasidalija.