Nors pusryčiai čia yra gan standartiniai ir nelabai išsiskiriantys iš kitų tokio pat pobūdžio restoranų meniu, restorane rasime šviežių bandelių ir kitų desertų. Kai kurie gyventojai į kavinę užsuka būtent jų.

Pusryčių kavinė

Kavinė taip pat pritaikyta žmonėms, kurie čia nori ateiti su kompiuteriu ir padirbėti. Ant palangių specialiai yra įrengtos rozetės, kur galima pakrauti kompiuterį arba telefoną bei atsisėsti paskanauti bandelės ir išgerti kavos.

Pusryčių kavinė
Pusryčių kavinė

Šios vietos pavadinimas „mon.“, o įsikūrusi ji adresu Šv. Mikalojaus g. 3. Kavinėje yra eksponuojami Vilniaus dailės akademijos alumno Lino Kaziulionio darbai. Jie čia kabės kelis mėnesius.

Pusryčių kavinė

Šioje vietoje prieš daugiau nei 4 metus veikė šokolado kavinė „Theobromine Chocolatier“. 2020 m. savininkai už 50 tūkst. eurų bandė parduoti kavinę, tačiau ilgą laiką (iki 2024), kavinė buvo tuščia. Kaip verslo pardavimo priežastį verslininkas nurodė gyvenimą kitoje šalyje, kas trukdė verslo vystymui Lietuvoje. Kavinėje buvo galima įsigyti tikro belgiško šokolado ir įvairios rūšies kakavos.

Pusryčių kavinė

Kavinė yra draugiška šuniukams.

Pusryčių kavinė

Šiokiadieniais dirba nuo 8.00 iki 18.00, o savaitgaliais – nuo 9.00 iki 18.00. Pusryčiai yra tiekiami kasdien.