Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 78 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą.

Kristina teigia, kad maistas ir nauji receptai nuolat sukasi jos galvoje: „Man labiausiai patinka greitai ir lengvai pagaminami patiekalai, todėl sudėtingiausius receptus stengiuosi pakoreguoti taip, kad būtų galima pagaminti paprasčiau“, – ir dalijasi savo firminiu cepelinų receptu.

Kristina Naturjevienė

Kristinos firminis cepelinų receptas

Cepelinams: ~ 20 vnt. vidutinio dydžio bulvių, 1 v. š. bulvių krakmolo, druskos.
Įdarui: 300 g maltos mėsos, 0,5 svogūno, druskos, pipirų.
Į puodą su vandeniu: druskos, tirpinto krakmolo (100 ml vandens + 1 v. š. krakmolo).
Padažui: 200 g karštai rūkytos šoninės, 2 svogūnų.

Gaminimo eigą galite pamatyti vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)