„Vyrai virtuvėje“ sumanytojas ir šefas Paulius Stoškus pagamino itališką rizotą, kuris tinkamas tiek pietų metu, tiek vakarienei.

Rizotas gali būti su jūros gėrybėmis, su daržovėmis, o šį kartą jam pagaminti reikės grybų.

Itališkas baravykų risotto

Itališkas baravykų risotto


Patiekalui reikės:

  • baravykų
  • ryžių
  • vištienos sultinio
  • sviesto
  • baltojo vyno
  • svogūno
  • citrinos
  • kietojo sūrio
  • druskos
  • pipirų
Papuošimui – petražolės ir krapai.
Itališkas baravykų risotto

Itališkas baravykų risotto
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)