„Vyrai virtuvėje“ sumanytojas ir šefas Paulius Stoškus pagamino itališką rizotą, kuris tinkamas tiek pietų metu, tiek vakarienei.
Rizotas gali būti su jūros gėrybėmis, su daržovėmis, o šį kartą jam pagaminti reikės grybų.
Itališkas baravykų risotto
Patiekalui reikės:
- baravykų
- ryžių
- vištienos sultinio
- sviesto
- baltojo vyno
- svogūno
- citrinos
- kietojo sūrio
- druskos
- pipirų
Papuošimui – petražolės ir krapai.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (9)