Šįkart Arnas kartu su savo virtuvės svečiais – tinklaraštininkais Dovilė ir Mantas Bajaliais – jūsų dėmesiui pristato itališko užkandžio Crostini su keptomis vynuogėmis receptą.
Patiekalui reikės:
- indelio besėklių vynuogių,
- 2 v. š. alyvuogių aliejaus,
- 2 v. š. vyno acto,
- druskos,
- pipirų,
- 1 prancūziško batono,
- tarkuotos apelsino žievelės,
- šviežio baziliko,
- kietojo sūrio.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją