Šįkart Arnas kartu su savo virtuvės svečiais – tinklaraštininkais Dovilė ir Mantas Bajaliais – jūsų dėmesiui pristato itališko užkandžio Crostini su keptomis vynuogėmis receptą.

Crostini su keptomis vynuogėmis – itališkas užkandis su prancūzišku batonu

Patiekalui reikės:

  • indelio besėklių vynuogių,
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus,
  • 2 v. š. vyno acto,
  • druskos,
  • pipirų,
  • 1 prancūziško batono,
  • tarkuotos apelsino žievelės,
  • šviežio baziliko,
  • kietojo sūrio.

Skanaus!

Crostini su keptomis vynuogėmis – itališkas užkandis su prancūzišku batonu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją