Šie žuvies kotletai skanūs, greitai pagaminami ir nereikia jokių keistų produktų. Tikiu, kad viską rasite savo namuose. Puikus receptas – gelbėtojas, kai reikia čia ir dabar.
12 vnt. apie 30 min.
- 500 g baltos žuvies filė
- 350 g virtų bulvių
- 2 šaukštų pieno
- 50 g parmezano sūrio
- 2 skiltelių česnako
- 1 šaukšto „Dižono“ garstyčių
- 1 kiaušinio
- druskos
- maltųjų pipirų
- žiupsnelio prieskonių žuviai
- aliejaus kepimui
- džiūvėsėlių apvoliojimui
Sumalkite žuvies filė ir virtas bulves. Sudėkite tarkuotą sūrį, garstyčias, pieną, kiaušinį, išspauskite česnako, pagardinkite druska bei pipirais, sudėkite žuvies prieskonius. Viską gerai išmaišykite ir suformuokite nedidelius kotletukus.
Dėkite į šaldytuvą 15 min.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
Kotletus apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje su aliejumi, kol gražiai paskrus ir iškeps.
Valgykite su norimu garnyru.