Interneto svetainei „Reddit“ baristai atskleidė, su kokiais neįprastais klientų užsakymais jiems yra tekę susidurti.

Kalorijų bomba

„Vienas klientas užsisakė šaltos ekstra didelės karamelinės „macchiato“ su 15 sirupo porcijų, riebia plakta grietinėle, beveik be ledo, su plakta karamele“, – papasakojo vartotojas kayteeee.

Super balta moka

Kitas klientas kilstelėjo „Starbucks“ „Baltą šokoladinę moką“ į naują lygį. Kaip pasakojo vartotojas ComputerPaint, klientas paprašė pagaminti ekstra didelį baltos moka puodelį su 10 pakelių rudojo cukraus ir 10 porcijų „Mocha“ sirupo.

Keistas įprotis

„Vienas klientas kasdien užsisakydavo neįprasto gėrimo – tai buvo ekstra didelis kava puodelis su 9 espreso puodeliais, 1 porcija „Mocha“ sirupo, su liesu pienu, neplakta grietinėle ir su įmaišytais būtent 4 žiupsneliais cinamono. Kasdien“, – prisiminė vartotoja kayala81.

Klaikiai saldu

„Viena į „Starbucks“ ateinanti porelė dažnai užsisakydavo du didelius puodelius žaliosios arbatos su atitinkamai 43 ir 47 pakeliais dirbtinio saldiklio „Splenda“, – rašė vartotojas BionicBeans.

Saldiklis ant viršaus

Vienas baristas irgi pasidalijo neįprasta patirtimi: klientas paprašė ekstra didelės vanilinės latės su liesu pienu, plakta grietinėle ir 7 saldiklio „Splenda“ pakeliais – 6 įmaišyti, o vieną pakelį užberti ant plaktos grietinėlės, kad būtų trašku.

Sudėtingiausias užsakymas

Šaltas sodrusis ekspresas (ristretto), 10 puodelių, su pieno ir grietinėlės mišiniu, 5 porcijomis vanilinio sirupo, 7 porcijomis karamelės, 4 saldiklio „Splenda“ pakeliais – viską supilti, bet nesuplakti.

Per daug arbatos prieskonių mišinio

Klientė paprašė šaltos arbatos su pienu ir su 25 porcijomis arbatos prieskonių mišinio. „Skonis buvo bjaurus, klientė supyko, o mes paskaičiavome pinigų už papildomą kiekį arbatos mišinio“, – atskleidė vartotoja stephmook.

Du gėrimai viename

Viena klientė nepaisė baristo patarimo ir pareikalavo sumaišyti du gėrimus.

„Kartą turėjau sumaišyti karamelinę „machiatto“ ir lazdyno riešutų skonio latę. Siūliau padaryti karamelinę „machiatto“ su lazdynų riešutų sirupu, bet – ne. Ji norėjo pusės tokios ir pusės kitokios kavos mišinio“, – rašė vartotojas JMan719.

Neįprastas derinys

Kai kurie užsakymai yra nesudėtingi, bet vis tiek keisti. „Ekstra didelis puodelis juodos kavos su dviem arbatos su prieskoniais pakeliais. Paprasta. Bjauru“, – baisėjosi vartotojas Bwat4ou.

Daug matcha arbatos be putų

Vienas klientas paprašė matcha arbatos su vaniliniu sojos pienu be putų. Baristui teko keturis kartus gaminti šį gėrimą, ne klientas vis kartojo, kad per daug putų arba per mažai matcha.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)