Reikės:
250 g varškės (geriausia – 9 proc. ar riebesnės)
2 kiaušinių
2 v. š. grietinės
3 v. š. miltų
2 v. š. cukraus
1 a. š. kepimo miltelių
Gaminimas:
Visus ingredientus sutrinti elektriniu trintuvu. Gautą tešlą po šaukštą išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos arba supilti į kepimo formeles, pavyzdžiui, keksiukų. Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie pusvalandį.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (8)