Reikės:
- skardinės avinžirnių
- 1/4 a. š. kmynų
- 2 v. š. kokosų aliejaus
- 1/4 a. š. druskos
- 1 a. š. kario
- 1/8 a. š. kajeno pipirų
Paruošimo būdas:
- Keptuvėje ant vidutinės kaitros išlydykite kokosų aliejų ir įberkite druskos bei avinžirnius.
- Apkepkite iš visų pusių apie 7 minutes.
- Nukelkite nuo ugnies ir suberkite likusius prieskonius, išmaišykite.
- Leiskite atvėsti apie 5 minutes.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (20)