114
Kitas

Gaspačio sriuba su agurkais – pravers viena gudrybė, kaip karštą dieną patiekalą padaryti dar gaivesniu

Aštrūs agurkai – valgysite marinuotus jau po 20 minučių
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

Reikės:
ilgavaisio agurko 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
aitriosios paprikos 0.5 vnt.
smulkintų kalendrų 2 v. š.
sojų padažo 1 v. š.
ryžių acto 2 v. š.
sezamų aliejaus 2 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
cukraus žiupsnelis
sezamų sėklų 1 v. š.

Gaminame:

1. Agurką daržovių skustuku supjaustykite juostelėmis.
2. Česnaką ir aitriąją papriką susmulkinkite ir sumaišykite su agurkais.
3. Visus likusius ingredientus sudėkite ant agurkų ir gerai išmaišykite.
4. Pamarinuokite 15–20 min. Pagardinkite sezamų sėklomis.
Skanaus!

Receptu daliajs VMG
114
Kitas

Gaspačio sriuba su agurkais – pravers viena gudrybė, kaip karštą dieną patiekalą padaryti dar gaivesniu

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją