113
Kitas

Ukrainietiškas mielinis pyragas „Pagach“, įdarytas bulvėmis arba kopūstais

Lėtai virti kiaulienos šonkauliukai su kopūstais

Reikės:

kiaulienos šonkaulių 800 g
kopūstų 400 g
svogūnų 150 g
druskos 1 a. š.
granuliuotų česnakų 1 a. š.
džiovintų čiobrelių 1 a. š.
mėsos sultinio 150 ml
maltos raudonosios paprikos 1 a. š.
smulkintų krapų 2 v. š.
saulėgrąžų aliejaus 4 v. š.

Gaminame:

1. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, o kopūstą supjaustykite juostelėmis. Šonkaulius iš abiejų pusių apibarstykite druska bei česnaku.

2. Giliame puode storu dugnu įkaitinkite aliejų, sudėkite šonkauliukus ir apkepkite aukštoje temperatūroje – kiekvieną pusę maždaug po minutę.

3. Mėsą perkėlę lėkštėn, į puodą suberkite svogūnų kubelius ir kepinkite apie 2 minutes. Užpilkite juos sultiniu ir nuolat maišydami, kad svogūnai nepriliptų prie dugno, virkite keletą minučių.

4. Tuomet kiaulieną bei sultinį su svogūnais perpilkite į lėto virimo puodą, suberkite kopūstų juosteles, įberkite šiek tiek druskos, čiobrelių bei maltos raudonosios paprikos. Puodą uždenkite ir palikite virti 4 valandoms.

5. Prieš patiekdami, kiaulienos šonkaulius apibarstykite smulkintais krapais.

Receptu dalijasi IKI.

113
Kitas

Ukrainietiškas mielinis pyragas „Pagach“, įdarytas bulvėmis arba kopūstais

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją