MĖSOS KEPIMO VARŽYBŲ DALYVIS MIGUELIS ANGELIS ACEVEDO:

Mėsos kepimas yra neatsiejama mūsų kultūros dalis. Tai ne tik valgymas, bet ir buvimas kartu su šeimos nariais, bičiuliais, mėgavimasis akimirka. Manau, kad mūsų šalyje mėsos kepimas grilyje yra toks pat populiarus, kaip futbolas.“

Čempionate, kuris įvyko netoli Buenos Airių obelisko, iš viso dalyvavo 24 žmonės.

ČEMPIONATO TEISĖJA NATALI SUAREZ PARDO:

„24 grilio meistrai turi iškepti inkstus, paskui kiaulienos sprandinę ir daržoves. Taip pat jie ruošia keletą regioninių patiekalų, pavyzdžiui, iš žuvų „pacu“ ir avienos. Mačiau ir didžiųjų korifenų, taigi, yra visko po truputį iš kiekvienos provincijos. Paskui iš kiekvienos zonos bus atrinkta po du dalyvius, kurie varžysis finale.“

Argentina garsėja savo kepimo ant grotelių kultūra ir mėsos kepimo technika „asado“ bei bene geriausia jautiena pasaulyje. Čempionato metu buvo galima paskanauti įvairios keptos mėsos, taip pat įvyko keletas muzikinių pasirodymų ir kitų renginių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją