Dainininkė patikino, kad tai dažnas patiekalas jos namuose, mat yra itin paprastas, greitai pagaminamas ir labai skanus.

Reikės:

  • 1 brokolio
  • 1 morkos
  • 1 raudonos paprikos
  • 1 raudono svogūno
  • aitriosios paprikos
  • šiek tiek šviežios kalendros
  • 300 g krevečių
  • 1 v. š. tarkuoto imbiero
  • 2 skiltelių smulkinto česnako
  • 1 v. š. „Ghee“ sviesto
  • sojos padažo
  • riešutų sviesto
  • garstyčių su grūdeliais
  • terijakio padažo
  • šiek tiek sezamų sėklų

Gaminimas:

1. Keptuvėje su „Ghee“ sviestu apkepiname stambiai supjaustytas daržoves – raudonuosius svogūnus, brokolius, morkas, paprikas.

2. Atskirai sumaišome padažą iš riešutų sviesto, terijakio ir sojos padažų, garstyčių bei sezamo sėklų. Padažą supilame ant apkeptų daržovių.

3. Kitoje keptuvėje kartu su „Ghee“ sviestu atskirai pakepiname imbierą, šiek tiek čili pipiro. Čia pat trumpam, vos 2–3 min., pakepiname krevetes.

4. Galiausiai viską sumaišome ir ragaujame.

Skanaus!

Daugiau detalių rasite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)