Lietinių receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

Reikės:

4 vidutinio dydžio tortilijų

2 obuolių

50 g lazdyno riešutų

50 g džiovintų spanguolių

1 v. š. sezamo sėklų

1 v. š. medaus

1 v. š. ghee sviesto

cinamono

Gaminimas:

  • Obuolius nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Dubenyje sumaišykite visus įdaro ingredientus: riešutus, džiovintas spanguoles, sezamo sėklas, ½ v. š. medaus ir cinamoną.
  • Keptuvėje išlydykite ghee sviestą ir dėkite kelioms minutėms kepti įdarą, kol suminkštės obuolys.
  • Įdarą dėkite ant tortilijos, ją susukite ir dėkite į keptuvę iš abiejų pusių kelioms minutėms pakepti, kol gražiai apskrus.
  • Lietinius pagardinkite skystu medumi.