Lietinių receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.
Reikės:
4 vidutinio dydžio tortilijų
2 obuolių
50 g lazdyno riešutų
50 g džiovintų spanguolių
1 v. š. sezamo sėklų
1 v. š. medaus
1 v. š. ghee sviesto
cinamono
Gaminimas:
- Obuolius nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
- Dubenyje sumaišykite visus įdaro ingredientus: riešutus, džiovintas spanguoles, sezamo sėklas, ½ v. š. medaus ir cinamoną.
- Keptuvėje išlydykite ghee sviestą ir dėkite kelioms minutėms kepti įdarą, kol suminkštės obuolys.
- Įdarą dėkite ant tortilijos, ją susukite ir dėkite į keptuvę iš abiejų pusių kelioms minutėms pakepti, kol gražiai apskrus.
- Lietinius pagardinkite skystu medumi.