110
Kitas

Pikantiški cukinijų blyneliai

Cukinijų kepsneliai – minkšti ir purūs
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

Šiuos cukinijų kepsnelius paruošite greitai, nes jie keps orkaitėje. Kai nėra laiko ir noro stovėti prie viryklės, o taip dažniausiai ir būna darbo dieną, orkaitė visada gelbsti.

Reikės:

Vidutinio dydžio cukinija – 1 vnt.
Panko džiūvėsėliai – 1 pakelis
Čederio sūris – 1 puodelis
Didelis kiaušinis – 1 vnt.
Smulkinti laiškiniai svogūnai – 0.5 puodelio
Smulkinti krapai – 2 šaukštai
Česnakų granulės – 1 šaukštelis
Druska – 0.5 šaukštelio

Gaminimas:

1. Cukiniją sutarkuojame ir išspaudžiame kiek įmanoma daugiau skysčio.
2. Į gilų dubenį suberiame nusunktą cukiniją, džiūvėsėlius, tarkuotą sūrį, smulkintus žalumynus, prieskonius ir įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome.
3. Kepimo skardą patiesiame kepimo popieriumi.
4. Iš cukinijų mišinio formuojame nedidelius rutuliukus ir dedame ant kepimo popieriaus, palikdami tarpus taip kiekvieno rutuliuko.
5. Dedame į 200 °C įkaitintą orkaitę ir kepame 30 minučių. Bekepdami kartą apverčiame.
Skanaus!

Receptu dalijasi Tinklaraštis „Skaniai sveikai“.

110
Kitas

Pikantiški cukinijų blyneliai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją