Drąsiais eksperimentais garsėjantis Alfas kalėdinį laikotarpį siūlo išnaudoti protingai ir skaniai – lyg repeticiją ruošiantis didžiosioms metų šventėms. „Jau tampa tradicija, kad trečius metus iš eilės prieš Kalėdas VMG komanda savo žiūrovus ragina parepetuoti ir šventinius patiekalus išbandyti iš anksto. Pasiruošimas šventėms tikrai neturi būti varginantis, atvirkščiai – gamindami patiekalus dar daugiau laiko praleisite su šeima ir draugais. Ši repeticija garantuos jums sustyguotas šventes – kad Kūčios, Kalėdos ir Naujieji metai praeitų be jokio kulinarinio streso“, – sako idėjų moderatorius Alfas.
Nuo šiandien DELFI TV eteryje virtuvės mitų griovėjas startuos su visų taip mėgstamu medaus tortu – tačiau išmokys jį pasigaminti labai greitai. Lauks idėjos su valgomomis dovanomis, nealkoholinio baltojo karšto vyno receptai, įdarytos sočios bulvės ir eksperimentai su moliūgu, netikėti kūčiukai, keli šventiniai silkių receptai, kalėdinis namelis, gardieji sparneliai bei įspūdingoji antis – viskas, be ko Kūčių, Kalėdų ir Naujųjų metų stalas yra tiesiog neįsivaizduojamas. O savaitgalius, žinoma, apvainikuos visus rekordus mušančios tiesioginės laidos su intriguojančiais svečiais ir savaitės šventiniais receptais.
„Alfo didįjį kulinarinį šou“ stebėkite kiekvieną dieną tik per DELFI TV, o dar daugiau receptų ir idėjų rasite VMGonline.lt.
Alfas Ivanauskas 2019 m. iniciavo pirmąją Baltijos šalyse kulinarinę skaityklą Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje ir padovanojo savo daugiau nei 300 kulinarinių knygų kolekciją.
Alfas Ivanauskas pelnė globalios Lietuvos apdovanojimą už Lietuvos vardo garsinimą.
Alfas Ivanauskas ilgiau nei parą vedė tiesioginę laidą, kurią agentūra „Factum“ pripažino ilgiausia Lietuvoje tiesiogine televizijos laida ir įtraukė į Lietuvos rekordų knygą.
Autorinė Alfo Ivanausko knyga „Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks“ yra pirmoji Baltijos šalyse motyvacinė kulinarinė knyga, 2018 m. užėmusi antrąją vietą tarp geriausiųjų Europoje TV laidų vedėjų knygų „World Gourmand Cookbook Awards“ apdovanojimuose.
Alfas Ivanauskas yra 9 kulinarinių knygų autorius, netrukus pasirodys ir dešimtoji. 2014 m.
VMG ir Alfo Ivanausko kulinarinis žurnalas „World Gourmand Cookbook Awards“ pripažintas geriausiu kulinariniu žurnalu pasaulyje.
2014 m. išleistas Alfo Ivanausko iniciatyva pirmasis šalyje „VMG Mokykla: kulinarinis vadovėlis“ ir padovanotas visoms šalies mokykloms.
Nuo 2013 metų Alfas Ivanauskas su projektu „VMG Mokykla“ Lietuvos mokyklose atidarė 7 kulinarines klases.