Klaipėdiečiai žino – uostamiestyje trūko naujų ir įdomių vietų renginiams ar pasisėdėjimams. Naujoji alaus darykla sujungia visa tai – šioje darykloje lankytojams atviros ekskursijos po gamybines patalpas, kurias dar neatsidariusioje darykloje jau aplankė apie 7 tūkstančius smalsuolių. Čia verdamas ir brandinamas alus keliauja tiesiai į modernų gastrobarą, esantį vos už stiklinės sienos.
Gastrobare numatyta linksminti svečius netylančia gyva muzika ir originaliais renginiais, o prie plataus čia verdamo gėrimo pasirinkimo tiekti kruopščiai priderintus maisto patiekalus. Taip pat darykloje įrengta ypatinga ekspozicija, atskleidžianti ne tik garsiausios Lietuvos alaus daryklos, bet ir viso mūsų pajūrio krašto aludarystės istoriją.
Oficialus alaus daryklos atidarymas bus švenčiamas visą savaitgalį – rugsėjo 7–9 d. Išbandyti naujojo gastrobaro scenos atvyksta grupės „Golden Parazyth“, „Los Secretos de Pablo“, „Colours of Bubbles“ ir „Parranda Polar“. Kojas kilnojančią nuotaiką taip pat palaikys didžėjai Audrius Kaštonas (soul, funk, raggea, disco) ir Dj 2YouKaukė (soul, funk, raggea, disco). Atidaryme nusipirkę bilietus, lankytojai galės patekti į degustacijas, stoję į gyvą eilę smalsiausieji galėsi sudalyvauti ekskursijas po daryklą, o stilingieji barzdočiai – į barzdaskučių „Men‘s spot“ kampą.
Intensyviai atidarymui besiruošę gastrobaro šeimininkai Martyna Feser ir Raimondas Baublys neslepia entuziazmo ir nekantrauja įrodyti lankytojams, kad tai vieta, į kurią norisi vis grįžti.
„Ši vieta turi savo charakterį, čia pasaulines tendencijas perteiksime klaipėdietišku stiliumi, o visam koncepcijos išpildymui turime paruošę ne vieną staigmeną. Įvairias maisto kultūras derinsime su alumi, kviesime kulinarus ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio, eksperimentuosime savo maisto rūkykloje. Žmonių laisvalaikis – didžiulė atsakomybė, bet ir idėjų netrūksta. Tikimės, kad šis objektas taps ir regiono kultūriniu švyturiu“, – sako šeimininkai.