Reikės:

5 ovalios formos lavašų
300 g mėgstamo faršo
1 svogūno
100 g kietojo sūrio
citrinpipirių
druskos
žiupsnelio kario
2 kiaušinių plakinio
aliejaus kepti

Gaminimas:

1. Lavašus perpjaukite pusiau.
2. Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais. Sumaišykite su faršu ir prieskoniais.
3. Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su faršu.
4. Kiekvieno lavašo pusę ištepkite faršu ir užlenkite kita laisva puse.
5. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus.
6. Kiekvieną čebureką pamirkykite kiaušinių plakinyje ir dėkite kepti.
7. Kepkite kiekvieną iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus.

Nustebsite nepajutę lavašo skonio. Šie greit pagaminami čeburekai tikrai primena tikrus, skanius ir gerus čeburekus.

Daugiau skanių idėjų rasite tinklaraštyje „Kitchen Obsession“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)