Reikės:
- 150 g anakardžių;
- 70 g kokosų drožlių + apvoliojimui;
- 1 šaukšto tarkuotos citrinos žievelės;
- 2 šaukštų citrinos sulčių;
- 3 šaukštų klevų sirupo ar medaus;
- kelių lašų vanilės (nebūtina, bet bus tik skaniau).
Viską sudedame į maisto trintuvą ir sutriname iki vientisos konsistencijos. Rankomis formuojame rutuliukus ir apvoliojame kokosų drožlėse.
Skanaus!
Receptu dalijasi tinklaraštis Wise taste.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (6)