Ingredientai:
- 60 g kokosų drožlių
- 2 v. š. kokosų miltų
- 50 g klevų sirupo
- 120 g riebaus kokosų pieno
- 1/2 a. š. vanilės ekstrakto
- 200 g juodojo šokolado
Paruošimas:
1. Į dubenį beriame kokosų drožles, miltus, pilame klevų sirupą, kokosų pieną ir
permaišome.
2. Masę dedame į formelę išklotą maistine plėvele, išlyginame ir pastatome į šaldiklį.
3. Kai masė sustings, supjaustome ją gabaliukais.
4. Šokoladą ištirpiname garų vonelėje.
5. Kokosinį batonėlį šakute įmerkiame į šokoladą, nuvarviname ir dedame ant
kepimo popieriumi išklotos lentutės.
6. Paruoštus batonėlius 10-15 min. dedame į šaldytuvą, kad šokoladas sustingtų.
Skanaus!
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (9)