- 1 vidutinio dydžio svogūno
- 2 skiltelių česnako
- Aliejaus kepimui
- 1 šaukšto prieskonių
- 300 g sojos kukulių
- 3–4 mėsingų pomidorų
- 2–3 marinuotų paprikų
- 1,5 l vištienos arba kalakutienos sultinio
- Druskos, pipirų
- 2 žaliųjų citrinų sulčių
- Ryšulėlio kalendrų
- 3–4 tortilijų
- Žaliųjų citrinų (patiekti)
- 1 aitriosios paprikos
1. Supjaustykite svogūną smulkiais kubeliais ir trumpai pakepinkite aliejuje, tada sudėkite smulkintą česnaką, vėl trumpai apkepkite ir suberkite prieskonius ir apkepkite.
2. Pomidorus supjaustykite kubeliais, sužerkite į keptuvę su svogūnais ir prieskoniais. Kepkite, kol daržovės suminkštės.
3. Į daržoves supilkite sultinį, pamaišykite ir paragaukite. Jei reikia, įberkite druskos ir pipirų. Marinuotas paprikas supjaustykite ir suberkite į sultinį. Trumpai pavirkite. Keptuvėje apkepkite sojos kukulius ir sudėkite juos į sriubą. Užvirinkite ir virkite nustatę vidutinę kaitrą apie 10 min.
4. Tortilijas supjaustykite plonomis juostelėmis, paskrudinkite orkaitėje ir sudėkite į sriubą. Supilkite citrinų sultis, sudėkite kelias šakeles kalendrų. Patiekite su žaliosiomis citrinomis ir kalendrų lapeliais.