Reikės:

  • 120 g kambario temperatūros sviesto
  • 200 g cukraus
  • 3 kiaušinių
  • 250 g varškės
  • 250 g miltų
  • 1/2 šaukštelio kepimo miltelių
  • žiupsnelio druskos
  • 100 g šokolado lašiukų
  • žiupsnelio vanilinio cukraus

Gaminimas:

  1. Sviestą išsukite su cukrumi. Masė turi tapti puri.
  2. Po vieną įmaišykite kiaušinius.
  3. Sudėkite varškę, pagardinkite vaniliniu cukrumi ir gerai išmaišykite.
  4. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
  5. Sausus produktus sumaišykite su kiaušinių ir varškės mase.
  6. Įmaišykite šokolado lašelius, gerai išmaišykite, kad šokoladas po visą masę pasiskirstytų tolygiai.
  7. Tešlą supilkite į pailgą kekso formą, išklotą kepimo popieriumi.
  8. Keksą kepkite 180 C temperatūroje apie 50 min.
  9. Atvėsinkite ant grotelių.