Reikės:
- 120 g kambario temperatūros sviesto
- 200 g cukraus
- 3 kiaušinių
- 250 g varškės
- 250 g miltų
- 1/2 šaukštelio kepimo miltelių
- žiupsnelio druskos
- 100 g šokolado lašiukų
- žiupsnelio vanilinio cukraus
Gaminimas:
- Sviestą išsukite su cukrumi. Masė turi tapti puri.
- Po vieną įmaišykite kiaušinius.
- Sudėkite varškę, pagardinkite vaniliniu cukrumi ir gerai išmaišykite.
- Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
- Sausus produktus sumaišykite su kiaušinių ir varškės mase.
- Įmaišykite šokolado lašelius, gerai išmaišykite, kad šokoladas po visą masę pasiskirstytų tolygiai.
- Tešlą supilkite į pailgą kekso formą, išklotą kepimo popieriumi.
- Keksą kepkite 180 C temperatūroje apie 50 min.
- Atvėsinkite ant grotelių.
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (61)