Su įvairiais priedais? O gal be nieko ir purų it debesėlį? Šį kartą „Verdu ir kepu“ redaktorė Elžbieta Monkevič bei nenuilstantis skonių ieškotojas Alfas Ivanauskas demonstruoja vis socialiniuose tinkluose populiarėjantį būdą, kaip išsikepti puriausią pasaulyje omletą.

Omletas pagal Alfą Ivanauską

Tad tokį purų ir įdomų omletą lengvai galite pasigaminti ir patys namie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)