Ingredientai:
120 ml migdolų pieno
15 g chia (ispaninio šalavijo) sėklų
50 g braškių
1 valgomas šaukštas kokoso drožlių (papuošimui)
Stevijos ar agavų sirupo pagal skonį
Gaminimo eiga:
1. Į migdolų pieną sudėti chia sėklas, išmaišyti ir palikti per naktį šaldytuve išbrinkti.
2. Ryte maisto plaktuvu suplakti pudingą su braškėmis ir stevija.
4. Papuošti kokoso drožlėmis.
Idėjos kitiems skoniams:
✅ Chia pudingas su avietėmis ir neskrudinta kakava + migdolų drožlės
✅ Chia pudingas su mėlynėmis ir bananais
✅ Chia pudingas su cinamonu ir kriaušėmis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (4)