3 porcijoms reikės:

600 g antienos tulpių
1 šaukšto grūdėtų garstyčių
malto džiovinto saliero prieskonių
2 šaukštų sojos
3 g saldžiųjų aitriųjų prieskonių
5 šaukštų alyvuogių aliejaus
druskos
5 rūšių juodųjų pipirų
1 apelsino sulčių
30 g baltojo šokolado
50 ml vandens

Gaminimas:

Visus ingredientus supilkite į indelį. Ištirpinkite baltąjį šokoladą ir virtuvine šluotele įmaišykite į prieskonių mišinį. Šokoladas suteiks šiam patiekalui švelnaus saldumo, kuris antienai yra būtinas.
Išspauskite apelsino sultis ir viską išmaišykite.
Įtrinkite antieną prieskonių, aliejaus ir šokolado mišiniu. Palaikykite vėsioje vietoje apie 1 valandą.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
Į kepimo indą įpilkite vandens.
Antieną sudėkite į kepimo rankovę, suriškite ir pašaukite kepti.
Kepkite apie 60 minučių.
Tiekite su mėgstamomis daržovėmis.

Skanaus!