Reikės:

400 g virtų juodųjų pupelių
200 g avižų dribsnių
100 g nekepintų (raw) kakavos miltelių
100 g cukranendrių cukraus (raw) (vietoje cukranendrių cukraus galite naudoti ir mirkytų datulių tyrę)
pusės vanilės ankšties grūdelių
1 1/2 a. š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
200 ml vyšnių kompoto su uogomis
2 v. š. nerafinuoto kokoso aliejaus

Gaminimas:

1. Atidėkite pusę vyšnių kiekio, o visus likusius ingredientus sumaišykite maisto trintuvu.
2. Į paruoštą lipnią ir tirštą masę sudėkite likusias vyšnias.
3. Kepimo indą išklokite popieriumi, supilkite gautą masę ir kepkite apie 20–25 minutes 220 C karštumo orkaitėje.
4. Prieš pjaustydami pyragą, leiskite jam pravėsti.

Skanaus!