Populiarieji saldainiai „Raffaello“ yra mėgiami daugelio, bet kaip kokosinius burbuliukus pasigaminti namuose ir tokius, kurie būtų ne tik skanūs, bet ir sveiki, DELFI Maistui receptą atskleidė žaliavalgių/veganų restorano „Vegan RawHouse“ šeimininkė Ana Vrublevskienė.
Kokosiniai burbuliukai:
- 100 gramų kokosų drožlių
- 100 gramų džiovintų abrikosų
Viską sumalame maisto smulkintuvu. Masę suminkome ir formuojame vieno kąsnio dydžio rutuliukus, juos apvoliojame kokoso drožlėmis. Skanaus.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt